Yeşiltepe Atatürk İlkokulu

WEB https://yesiltepeataturk.meb.k12.tr
Adres : YEŞİLTEPE BELDESİ ÇALIŞKAN MAH. DERVİŞ AHMET ORUÇ SK. NO 2 MERKEZ / AKSARAY
VİZYON : Yeşiltepe Atatürk İlköğretim Okulu olarak; her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmak.
MİSYON : Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :öğrenin şekli normaldir.
Saatler : Ders başlama saati:09:00 Ders bitiş saati: 14.50
Isınma : Kaloriferle ısınmakta, yakıt olarak kömür kulllanılmaktadır.
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Şahıs servisleriyle yapılmaktadır. Kasabadan il merkezine, il merkezinden kasabaya günlük 3-4 defa araba kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : YEŞİLTEPE BELDESİ ÇALIŞKAN MAH. DERVİŞ AHMET ORUÇ SK. NO: 2 MERKEZ / AKSARAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Yeşiltepe Kasabasında kurulmuştur. il merkezine 32km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :